Eiköhän kultin nuha tarttunut myös muhun! Perskules ku on nenä tukos ja välil yskittää... No toisaalta ny hyvä että ollaan molemmat nuhas samaan aikaan. Oletin kyllä että itelle ei mikää iskis, kun nuhan just sairastin. Liekö tää sitten jotain eri tautia :'D

Kyllä nyt alkaa pikkuhiljaa näkyä tuo ruokavalion muutos. Viikon aikana n. kilo lähteny. Tosin täl hetkel mul on käytös semmone antiikin aikane vaaka, että tarkkaa lukemaa ei saa. Mutta silti selvästi vähemmän kuin viimeks. JEE! Sit ku molemmat tästä tervehtyy ja pääsee taas liikunnan makuun niin toivotaan että pudotus jatkuu sutjakkaasti.

Enään kolmisen kiloa 75 kiloon. Palkinnoks ois sillon tarkotus hankkia hiusten pidennykset. Tosin se on kyllä aika iso palkinto, joten olen ruvennut miettimään, josko siirtäis sen 70 kiloon. Se olis vasta oikeesti jokin saavutus. 75:ssä on käyty jo aiemmin, mutta 70:ssä ei koskaan... Tai no ehkä joskus kakarana. Tällä hetkellä tuntuu että se vois olla jopa mahdollista ^__^ Täytyy katsoo josko keksis tohon 75:n jonkun muun palkinnon :)

Nyt valmistautuun töihin. Ihanaa syyspäivää kaikille!