Eli hyvää uutta vuotta ihan ensteks vaan kaikille!

Selvisin joulusta ja uudestavuodesta vain puolenkilon heittelyillä, johon olen erittäin tyytyväinen :) Tuli sen verran syötyä itse juhlapäivinä, mutta näköjään muuten ei niin pahasti kuin kuvittelin. Päivittelin just vähän punnituksiakin tuonne sivuun. Viikko on alkanut erinomaisesti. Kun vielä jatkuis pitempäänkin  ;) Syömiset pysyny siinä 1400 kalorin tietämillä ja urheiltuakin on tullut. Pirun pakkanen vaan tänään saa miettineeks kaks kertaa lenkille lähtöö... Eilen ja huomenna puntille. Kyllä tuntuu ihanalta kun on lihakset vähän kipeet tuosta raudan nostelusta ;D Tuntee tehneensäkki jotakin.

Päätin eilen ilmoittautua Keventäjien testiryhmään. Jos valittais ni sais kuukauden ilmatteeks. Sit pitäs blogia kirjotella, mikä käy mulle kyllä tosi hyvin. Tosin tuntuu et sinne on muutama muukin ihminen ilmoittautunu et saapa nähä kuinka käy.

Tälle viikolle oli pakko äityliltä kysyy jotai tekemistä, kun työt loppu ja tää viikko viel lomaa. Alko tos maanantaina nii ahistaa ku ei ollu mitää tekemistä, ja oman huoneen kaikki kaapit ja laatikotki oon nyt joululoman aikana käyny läpitte. Järjestelin sit kellarin kaappeja, ja aika paljo lähti kamaa kierrätyskeskukseen :) Sit kun kultsiltakin kyselin et keksis mulle tekemistä, niin se ehdotti et suunnittelisin meille kevyemmän menun nyt loppuviikoksi. Tänään onneks pääsee jo oman kullan viereen nukkumaan ja huomenna ruokalistaa kokeilemaan <3 Toi tehtävä oli oikeestaa kovin mielenkiintonen, koska en koskaan pahemmin etukäteen oo syömisiä suunnitellut.

Ehkä tää nyt riittää tältä erää :) lisää sitten seuraavalla kerralla