Oho oho jääny taas kirjoittelu vähäiselle hoidolle... Mutta eipä sitä ainakaan mitään hyvää kerrottavaa ole. Paino on junnannut aikalailla samoissa nyt useamman viikon. Ja selityskin löytyy helposti. Ei oo tullu käytyä puntilla useempaan viikkoon!!! :s Heinäkuun puolella oli kaverin häät, joitten takia jäi käyminen. Sit olikin muita juhlia ja tekemistä ja järjestämistä ja seli seli seli seli.

Huomenna lähetään kultsin kanssa lappiin viikoks! Saa vähän rentoutua ja olla ihan kahdestaan. Oli tuo hienäkuu kyllä niin hulinaa, että stressi purkautui välillä itkukohtauksina. Mutta nyt onneks jo helpottanu. Ollaan mietitty et käytäs aamukävelyillä ja pyöräilemässä, mikä kuulostaa oikein hyvältä :) pääsis taas tuohon liikkumiseen kiinni... parempi puolisko saanut myös vähän mahaa, kun vaihto rekkahommiin. Onneks on nyt molemmilla semmone olo että pitää päästä tuol lapis sit liikkuunki!

Työtkin loppu ja kuukaus lomaa, ennen ku toiseen paikkaa töihin. Kouluun sitten joskus. Mutta nyt pitää mennä tuonne marjapuskiin keräilemään vitamiinipommeja :) Toivotaan ettei oo käärmeksiä. Eilen veljen kans etsittii herbaarioon kukkia niin eiköhän siellä talon päädyssä puskin vieressä ollut kerällä sihisijä lämmittelemässä :o kyllä tuli kirottua jonkun verran kun säikähdin :'D