Ilmat on alkanut taas pikkuhiljaa lämpiämään. Töissäkin alkaa jo tarkeneen ilman pitkiä kalsareita :p Tykkään tosta työstä kyllä tosi paljon, kun vähän joutuu liikkumaankin. Yleisin letkautus asiakkailta on, että ei varmaan enää salilla tarvitte käydä kun noita säkkejä koko päivän nostelee. Vastaan yleensä että tekee mulle vaa hyvää pienei hyötyliikunta :D Tosin vasen hauis tais pari päivää sit vähä revähtää kun ruukkuja nostelin..

Salilla on kyl tullut nyt melkko aktiivisesti käytyä. Yritän täs nyt ruveta aina pyörällä sinne meneen. Eilen sinne sutkutin ja kyllä oli hyvä fiilis jälkeenpäin! Veljen kanssa siellä yleensä käydään, ja jälkeenpäin tehään smoothiee palautusjuomana. Ja kyllä on hyvää :D

Paino pikkuhiljaa menos alaspäin. Viime viikolla iski kuumetauti, jonka seurauksena lähti melkei kilo, mutta siittä on nyt suurin osa tullut jo takasin. Mutta alle 89 kg:n alla onneks viel ollaan! Kävin eilen sovittelemassa vähän kaason mekkoja. Isoinkin tarjolla oleva koko aivan ihanasta mekosta oli liian pieni.. Jäi selästä varmaan 10 senttii vajaaks. Kyllä harmitti! Ongelma kohtana on mulla just rintakehä. Ympärysmitta on iso, vaikka tissit on pienet. Mahasta viel pystyski nopsasti senttejä hävittää, mut yläkropasta vähän vaikeempaa.. Mut yritys on kova!

HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE ÄIDEILLE!