Jes jes paino tippuu pikkuhiljaa :) Olen jopa yllättynyt tuloksesta, kun tuntuu että viime viikkokin meni mässäillessä ja liikkumattomana. Tosin ryyppännyt en ole moneen viikonloppuun, joka luultavasti on positiivisesti tähän pudotukseen auttanut. Päätin että pidän ainakin tän helmikuun tipatonta, ja siit sit kohtuudella eteenpäin. Varsinkin kun ite tässä huomaa kuinka paljon se oikeestikkin painon nousuun vaikuttaa... Tai lähinnä niin päin, että huomaa kuinka paljon helpommin se paino tippuu ilman lähes joka viikonloppusta juoman nauttimista. Täytyy kyl sanoo ettei oo ees tehny mieli kun on hetke ollu ilman :D

Tällä viikolla ois kyl tehny mieli liikkua kovinkin, mutta pirun nuha päätti sitten iskeä.. Ja eipä tuo pakkanenkaan hirveesti houkuta ulos lähteen.. Tosin tänää sai kämppis houkuteltuu, et lähettäs tässä kohta puoliin puntille. Ajattelin että käyn koittamassa kuinka pystyy tekee.

Viime viikolla pääsin kampaajallakin käymään :) Se siis oli tavotepalkinto itelle, kun paino menee alle 80kg. Uude tyylin kans jaksaa taas kevennelläkki paremmi!